Workshops

Of je nu op zoek bent naar een leuke invulling van een team uitje of misschien wat beweging wil toevoegen op een congres of symposium. Ook kunnen wij de yogales aanpassen op een thema of onderwerp, bijvoorbeeld; werkdruk, verandering en zelfvertrouwen op het werk. Dit doen wij altijd in afstemming met onze opdrachtgever.

Wij geven workshops op diverse locaties, zowel binnen als buiten. Denk bijvoorbeeld aan yoga op het strand, in het bos maar ook een zeilboot is voor ons geen uitdaging. Wij zorgen voor alle benodigde materialen zoals yogamatten en meditatiekussentjes.

Events

Wij organiseren events waarbij we yoga combineren met andere leuke activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan yoga op het strand en surfles, yoga en een een wielren clinic of yoga gecombineerd met een interessante lezing.

Houdt onze social media pagina's en de website in de gaten voor nieuwe, inspirerende, events! Mocht je een event op maat willen of heb je zelf een event georganiseerd waar je yoga een onderdeel van wil laten zijn,leuk!, neem vooral contact met ons op.

Urban Asana Yoga Instagram   Follow Urban Asana Yoga on Instagram